نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود.

 

ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

 

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.


خوشمزه ترین مزه ها لواش ,خمیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود سرا سایت رسمی گروه موسیقی تپش از این وبلاگ تعطیل ها https://t.me/abar_linkkord دانلود آهنگ های رایگان ایرانی و خارجی اطلاعات مهاجرتی نمایشگاه و فروشگاه صبح خیز_جهیزیه کامل Shibaft - تولید و عرضه انواع پارچه نخی و تترون | بالشت | روتختی - شیبافت تخلیه چاه بداغی گروه تشریفات مجلل درنیکا _ رشت